Honeyminer, verdien extra geld met jouw game PC

Game jij veel en wil jij jouw PC geld laten verdienen?

Na het delen van een aantal fortnite overzichten is het nu ook tijd voor een crypto blog.
Het eerste wat ik zal uitlichten in deze blog is honeyminer.





Game jij veel en wil je dat jouw PC naast het gamen geld gaat verdienen voor jou? Of heb je een oude game-PC die je productief kan laten worden voor jouw (digitale) portemonnee.
Dan is honeyminer een leuke applicatie voor op jouw PC om mee te beginnen.

Verdien passief inkomen met het minen van Bitcoin met jouw game-PC
Honeyminer logo


Nu vraag je natuurlijk af: Wat is Honeyminer nou weer? Of je kent het misschien al.
Schroom je niet en lees vooral verder.




Wat is Honeyminer voor applicatie?


Honeyminer is een applicatie die iedereen op zijn PC kan installeren om cryptovaluta te genereren zonder dat jij kennis hoeft te hebben van complexe mining software.
Door je PC aan te laten staan en deze applicatie op de achtergrond laten draaien, verdien jij met jouw PC crypto valuta.

Mined jouw PC met Honeyminer Bitcoins? Nee, Honeyminer maakt gebruik van jouw GPU en/of CPU (Videokaart/Processor) om Altcoins te minen zoals Ethereum (ETH) of Monero (XMR).
Door de rekenkracht te gebruiken van jouw GPU en CPU, helpt jouw PC met het beveiligen van Blockchains van verschillende Altcoins.
Als beloning daarvoor ontvang je een beloningen in de vorm van Altcoins.

Honeyminer wisselt deze altcoins automatisch in voor Bitcoins, de verdiende bitcoins worden bijgeschreven op jouw honeymineraccount.
De verdiende bitcoin kun jij weer verzenden na jouw bitcoin portemonnee.







Breid jouw inkomsten uit met honeyminer



Honeyminer maakt ook gebruik van een referral programma. Dit betekent als jij mensen uitnodigt met jouw referral link, verdien jij extra Bitcoin doordat jouw referrals gebruik maken van de honeyminer applicatie. Hoe meer mensen gebruik maken van jouw referral link, des te hoger jouw verdiensten kunnen worden.

Ook voor streamers kan dit een leuke toevoeging zijn om te delen met de community. Door de referral link te delen met de community, kan de community de streamer indirect supporten door te minen vanaf hun PC. Win win voor de streamers en de communities eromheen.




 Slotwoord


Honeyminer is een leuke applicatie maar houd wel rekening met het energieverbruik van jouw cpu en gpu. Op laptops wordt het afgeraden om dit soort software te laten draaien, jouw videokaart kan heel warm worden en bij onvoldoende ventilatie kan jouw videokaart of laptop het begeven. En dat is wel het allerlaatste wat wij willen.

Dus als je het gebruikt, gebruik het verantwoord.


Wil jij jouw bitcoins verkopen? Kijk dan op bitcoinmeester.nl om snel en gemakkelijk jouw verdiende bitcoin te verkopen of om te wisselen in een Altcoin.
Op bitcoinmeester kunt u ook snel en gemakkelijk cryptocurrency aankopen, hierover meer in een nieuwe crypto blog.


Groetjes

Gamepapa0912 aka Crypto-meneer




Reacties